RCA-ul online de la ROMASIG, calea cea mai sigura pentru o polita foarte ieftina

Anual, in Romania se petrec, in medie, peste 8.000-9.000 de accidente cu urmari dintre cele mai grave. De cele mai multe ori, pe langa victime si raniti, masinile sunt cele care au cel mai mult de suferit. Pagubele sunt uneori de ordinul zecilor, poate sutelor de euro, asa ca soferii se asigura an de an ca banii ii vor avea de la societatile de asigurari. Decat sa alerge pe la mai multe sedii ale societatilor de asigurare, conducatorii auto au ales in ultimii ani rca online, cea mai simpla solutie pentru a fi sigur ca vei avea cat mai putin de platit.

ROMASIG Broker de Asigurare (http://www.romasig.ro), cu o experienta pe piata rca online de peste 15 ani, pune la dispozitia celor interesati cele mai ieftine polite rca. In doar 3 minute orice sofer poate sa-si aleaga polita rca cea mai ieftina prin simpla introducere a datelor din talon intr-un calculator special conectat in permanenta la 12 societati de asigurare. Astfel, ofertele obtinute sunt cele mai bune de pe piata la ora respectiva, negocierile sunt purtate de ROMASIG Broker de Asigurare cu societatile de asigurare, asa ca dvs. primiti doar cele mai bune oferte. Dupa confirmarea comenzii facute, plata se poate face cu un card bancar activ sau cash, la livrarea politei. Rolul calcultorului de rca online este de a oferi doar cele mai bune oferte, complete, ale firmelor de asigurare indexate si de a va scuti de stat la coada sau nervi intinsi la maximum cand un client nu mai termina de vorbit cu brokerul. Mai mult, inainte cu o saptama sa expire polita de asigurare rca online echipa ROMASIG va anunta imediat pentru a reface asigurarea si a fi protejati in continuare.

Si pentru ca decizia sa fie si mai usoara, puteti discuta oricand cu un consultant al ROMASIG fie telefonic, fie prin e-mail, Chat online sau Messenger – daca este mai usor, puteti fi contactat de un reprezentant ROMASIG. Consultanta este complet gratuita, fara comisioane ascunse sau alte taxe suplimentare. Gratuita este si livrarea, in doar 24 de ore, in Bucuresti si Craiova, iar pentru alte orase livrarea se mentine gratuita daca polita/politele incheiate depasesc valoarea de 149RON. Intra chiar acum pe http://www.romasig.ro/ si beneficiezi si de reducere de 5% la RCA!