O nunta reusita si de bun gust poate fi anuntata si cu invitatii de nunta ieftine

Cine a spus ca nunta trebuie sa fie neaparat scumpa de organizat ca sa fie una reusita s-a inselat. Pana la urma la o nunta conteaza sa te simti bine si sa petreci alaturi de miri si sa-i faci si pe ei sa se simta bine. Primul pas spre o nunta reusita e alegerea de invitatii de nunta unice si speciale asa cum sunt si insurateii. Preturile piperate si calitatea nu atat de buna a invitatiilor pot sa puna paie pe foc inca dinaintea evenimentului, cu atat mai mult cu cat exista in fiecare familie cativa membri mai pretentiosi. http://www.happycards.ro/, cel mai bun magazin online de invitatii de nunta si de botez si accesorii, are grija ca fiecare invitatie sa fie cat mai atent lucrata si cat mai aproape de pretentiile pe care invitatii le pot ridica, la un pret foarte mic.

Daca bugetul pentru invitatii de nunta nu e chiar asa de mare, puteti sa optati pentru invitatii sub 1 leu, care, desi sunt ieftine si ati putea crede ca la capitolul calitate lucrurile stau rau, sunt excelente si de o calitate ireprosabila. Pentru nunti tematice mai haioase un pic, unde participa in special mult tineret, invitatii de nunta haioase, creative, sunt potrivite si pot aduce un numar si mai mare de invitati decat cel stabilit in mintea mirilor. Invitatiile romantice si cele tip papirus pot aduce un plus de stil si pot sugera invitatilor cam care ar trebui sa fie starea de spirit de la nunta: romantica, putin vintage sau chiar cu o tematica retro. Invitatiile clasice, cu poza sau cele moderne, inspirate din ceea ce se poarta prin strainatate, completeaza oferta deosebita pusa la dispozitie de happycards.ro. O noutate a celor de la happycards.ro sunt invitatii de nunta unicat, acestea deosebindu-se de restul invitatiilor prin plasarea invitatiei propriu-zise in niste cutii din carton speciale, sau sub forma de meniu, de netbook cu mouse si tot ce trebuie, sub forma de aparat de fotografiat si accesori etc.

Comandati invitatia care vi se potriveste stilului dvs. si faceti o surpriza invitatilor, de care isi vor aminti peste ani cu la fel de multa bucurie!