Ai un an bun in fiecare an cu anvelopele goodyear de la Anvelopex

Fiecare sofer are pretentiile lui vizavi de echiparea masinii personale cu anvelope de iarna sau allseason. Pe langa performanta si randament maxim, soferii tin cont si de aderenta si comportamentul pe toate tipurile de carosabil, in cele mai grele conditii de iarna. Conditiile stabilite de soferi sunt satisfacute intr-o proportie de 100% de gama de Anvelope goodyear de la Anvelopex, magazin online care vinde anvelope si jante noi, de cea mai buna calitate.

Fata de alte cauciucuri, cele mai multe Anvelope goodyear sunt durabile, experienta la volan este mai buna fata de cauciucurile de la alte firme, iar economia de combustibil e semnificativa. Aderenta pe umed si uscat este extraordinara, banda de rulare a anvelopelor de tip Ultra Grip fiind directionala in V, cu foarte multe lamele pentru o prindere cat mai buna. Stabilitatea in curbe si cand se depasesc viteze de 100km/h este data de blocurile rigide din lateralul anvelopelor, acvaplanarea nu este permisa, un rol important jucandu-l santurile mici si canelurile spre exterior. O alta caracteristica importanta a acestor Anvelope goodyear pentru iarna sau allseason este adaptabilitatea crescuta la conditii extreme sau in cazul trecerii de la un tip de vreme la altul intr-o perioada foarte scurta de timp. Pe langa toate acestea, anvelopele Goodyear de la Anvelopex ofera siguranta sporita si manevrabilitatea mai usoara si mai confortabila a masinii, distanta de franare este mai mica pe carosabil acoperit cu zapada sau gheata, iar controlul pe carosabil alunecos este perfect.

Fiecare comanda facuta de pe Anvelopex trebuie sa aiba minim patru anvelope pentru a fi transportata gratuit la destinatar, ea poate fi returnata in termen de 30 de zile daca anvelopele nu corespund nevoilor dvs. Garantia oferita la toate anvelopele e de doi ani din momentul cumpararii. Toate datele introduse in formularul de comanda si de inscriere pe site sunt confidentiale si sunt pastrate in siguranta, fara a fi divulgate.