O gradina mereu noua cu plantele anuale

Plantele anuale sunt acele plante care traiesc un singur sezon si apoi mor, urmand ca proprietarul gradinii sa se ocupe de amenajarea unei noi gradini pentru anul urmator. Desi pot parea incomode si e drept ca dau mai multa bataie de cap celui care se ocupa de gradina, este la fel de adevarat ca exista persoane care adora sa isi petreaca timpul in gradina, printre flori, sa le ingrijeasca si care se bucura sa aiba in fiecare an o gradina „noua”.

Cu ajutorul plantelor anuale, an de an se poate imprima un aer de nou gradinii proprii, dincare sa nu lipseasca plantele preferate. Unele dintre cele mai speciale tipuri de plante anuale pot fi comandate de catre pasionatii de gradinarit, de la http://officeflowers.ro. Oferta de pret este una dintre cele mai bune si in plus aici oricine poate beneficia de consultanta in vederea alegerii a diverse tipuri de flori de gradina si de sprijin in amenajarea gradinii.

Office Flowers ofera pasionatilor de gradinarit urmatoarele tipuri de specii de flori anuale: Celosia, Zinnia, Callistephus, Tagetes si Gazania. Celosia este o floare cu dezvoltare compacta, dar care se ramifica, si ale carei flori au un diametru mediu si inflorire repetata. Floricelele de Celosia pot fi alb, galben, roz, portocaliu si rosu, si pot fi plantate fie intr-o singura culoare, bicolor sau multicolor, in functie de preferinta si de designul general al gradinii. Zinnia este si ea o floare care se ramifica, dar florile sale, pe nuante de rosu, au un diametru mare si apar in mod repetat. Callistephus are o floare dubla, poate creste pana la 60 de centimetri inaltime, este o floare cu diametru mediu spre mare si este disponibila in nuante de galben, roz, rosu si mov. Tagetes este o floare foarte intalnita in gradinile de pe la noi, fara indoiala cunoscuta tuturor. Forile sale sunt duble, cu diametru mare, iar planta are ramificatii multiple. Florile sale sunt in nuante de galben, portocaliu, rosu si chiar combinatii intre acestea. Gazania este ultima specie de planta anuala propusa de cei de la Office Flowers si desi aduce un plus de culoare in gradini, este ideal sa fie plantata in ghivece sau jardiniere.

Asadar, de ce nu, puteti opta pentru jardiniere cu Gazania pe marginea aleilor care merg catre gradina sau pe veranda casei. Gazania are o floare simpla cu diametru mare, si infloreste in nuante combinate de alb, galben, portocaliu, rosu si roz.