De ce expertiza contabila trebuie luata in serios?

Oricand pe parcursul derularii unei afaceri de orice fel, patronul poate sa se vada nevoit sa efectueze o expertiza contabila in vederea probarii unor eventuale constatari gresite ale unui control financiar riguros impus de o anume instanta intr-un proces deschis firmei respective. Pentru firmele al caror sediu este in cel mai are oras al judetului Timis, un avocat bun Timisoara poate fi gasit doar la Casa de Avocatura Alexandru, Andreas & Asociatii.

Cand vine vorba insa de cei mai buni experti contabili - un avocat expertiza contabila Timisoara, Casa de Avocatura Alexandru, Andreas & Asociatii este iarasi o alegere cum nu se poate mai inspirata. Aici aveti la dispozitie oricand un avocat expertiza contabila Timisoara care va studia cu atentie daca actele primare de evidenta contabila sunt in concordanta cu realitatea si asta pentru a lamuri instanta de judecata ce a solicitat un astfel de serviciu. Exista, desigur, o serie de obiective stabilite anterior inceperii expertizei contabile de care expertul va tine cont ori de cate ori analizeaza orice act al societatii respective. Totodata, acelasi expert verifica datoriile, facturile, penalitatile raportate, platile, debitele, creditele si isi exprima punctul de vedere in raport cu ipotezele emise in instanta.

La final, avocatul si judecatorul pot sa analizeze rapoartele si sa dea dreptate uneia dintre parti asa cum rezulta sau nu din expertizele contabile judiciare. Cat priveste solicitarea unei expertize contabile, ambele parti au dreptul sa o ceara atat timp cat le serveste la dovedirea, infirmarea sau confirmarea unor fapte de care sunt acuzati si care nu sunt adevarate. De retinut ca plata pentru expertiza revine celui in beneficiul caruia se face sau, daca exista un acord, ambele parti sunt bune de plata.

In toata ecuatia expertizei contabile intervine si expertul-parte, numit de unul dintre cei doi care se judeca pentru a fi prezent la intocmirea ei si a vedea cat de transparenta este - el trebuie sa fie acreditat si solicitat de una dintre parti. Apeland cu increde la un avocat expertiza contabila Timisoara veti scapa de orice suspiciune care poate plana asupra dvs. si puteti castiga procesul intentat de terte parti.