Pregatirea zonei de lucru in amenajarile interioare

Ce pregatiri ar trebui facute inainte de aplicarea produsului finit? Sa protejati toate zonele de lucru pentru a preveni patrunderea prafului in intreaga casa. Cu siguranta prioritatea dumneavoastra este sa cereti ca atat persoanele prezente cat si animalele de companie  sa stie limita zonei de lucru si trebuie sa stie ce obiecte din casa trebuie mutate pentru a evita murdarirea lor. In acest sens, rugati sa fie mutate din zona  mobilierul, draperiile si obiectele personale.

Este esential ca orice eventuale daune privind tencuiala de soclu in zona de lucru sa fie reparate inainte de inceperea lucrarilor. Veti identifica orice pregatire suplimentara, de la caz la caz si veti tebui sa fiti informati in legatura cu aceasta, deoarece munca dvoastra presupune accesul permanent la energie electrica si apa.
Ce masuri se iau pentru a preveni o viitoare deteriorare? Ca parte a procedurii de calitate standard de pretencuiala se va aplica nailon pentru toti peretii si plafoanele in intreaga zona pentru a fi reparate/restaurate. Aceasta procedura lasa toate zonele intretinute pentru multi ani. Aceasta nu este o procedura standard folosita de catre toti angajatii de tencuiala de soclu, de aceea alegeti firma potrivita pentru a utiliza norme de calitate. Tencuiala ofera o suprafata solida, fara sudura. Acesta poate fi aplicat peste plasa de sarma, asa cum se gaseste in multe case mai mari. Chitul din compus comun este folosit pentru a acoperi cusaturile lipite de pereti facuti din diferite materiale. Avantajele tencuielii de soclu includ flexibilitatea designului care permite aplicarea ei pe curbe, arcuri etc.

Durabilitatea pe o suprafata dura, puternica ofera o rezistenta ridicata la abraziune si duce la o intretinere minima, chiar si in zonele cu trafic intens. Produsul nu se va dezintegra daca este expus la o scurgere mica, asa cum este cazul materialelor fabricate din alti compusi, eliminand diferite nereguli cum ar fi diferite imperfectiuni prezente in perete.