Moda in pas cu tehnologia

Tehnologia din ziua de azi ne ajuta sa fim mereu conectati cu cei din jur, cu lumea, cat si cu ultimele informatii, ori sa fim la curent cu evenimentele cele mai in voga si cu tendinte in materie de moda.

Avand in vedere ca (desi gresit spus, insa alta exprimare ar fi cumva laconica) traim intr-o era superficiala care se ghideaza dupa aparente, dupa ceea ce inseamna aspect, moda - sau felul in care aratam cel putin - reprezinta pentru unii sau pentru multi chiar - o prioritate. Si sa nu uitam de faptul ca in moda se investesc foarte multi bani si din moda se si fac foarte multi bani.

Dar omul - fiinta rationala, trebuie sa arate bine, pentru ca in fond cam asta ne defineste si ne deosebeste de animale. Prin urmare - odata cu avansul tehnologiei, moda a facut si ea un salt destul de mare si acum este online.

Revistele de moda sunt si ele la mare cautare, insa ce gasesti in zece reviste de moda, poti sa gasesti pe un singur site de moda. Ce gasim pe site-urile de moda in plus? Este simplu: animatii si explicatii. De exemplu, daca dorim sa cumparam o rochie, o putem vedea si intr-un clip atasat articolului din care ea face parte si ideea cu care ramanem este mult mai dezvoltata si mai ampla.

Un site de moda ne mai ofera in plus si posibilitatea de a putea conversa sau cere sfaturi de la persoane avizate, poate chiar designeri sau consilieri in materie de moda. O revista de fashion de exemplu - ne permite sa facem acest lucru, insa nu in timp real. Iar acest lucru este destul de evident: trebuie sa inaintezi o scrisoare cu toate intrebarile tale, revistei - dupa care va dura un timp pana cand ti se va raspunde.